Bio Skin Jetting

Rimpels opvullen met Bio Skin Jetting

Bio Skin Jetting is een biologische methode om rimpels op te vullen. Alle fijne rimpels en lijntjes, maar kleine littekens die in de huid liggen, kunnen door middel van deze techniek worden behandeld. Voor rimpels, ontstaan door natuurlijke veroudering, overmatig zonnebaden, of als gevolg van slechte leefgewoontes.     

Bio Skin Jetting is gebaseerd op het zelfherstellend vermogen van de huid. Door direct onder de rimpel de onderste huidlaag te activerenw ordt de huid aangespoord nieuw bindweefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene- en elastische vezels die de rimpel opvullen. De methode heeft zijn werkzaamheid bewezen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder of verdwijnen.
Dit resultaat is afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid.

Hoe werkt Bioskinjetting?

Met behulp van kleine naaldjes wordt de huid onder de rimpel behandeld. Door hier bepaalde technieken uit te voeren, wordt de huid eronder aan het werk gezet. De rimpels en lijntjes worden hierdoor van binnenuit opgevuld. Kleine rimpeltjes verdwijnen en lijnen worden minder zichtbaar.

Voordelen van Bio Skin Jetting:
• Geen inspuiting
• Geen lichaamsvreemde stoffen
• Snel zichtbaar resultaat

De behandeling wordt bij diepere lijnen uitgevoerd als kuur, om zo de huid stapsgewijs de kans te geven nieuw weefsel met collagene vezels te vormen. Met Bio Skin Jetting wordt de biologische leeftijd van de huid teruggebracht naar een eerder stadium. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hierdoor is het behaalde resultaat langdurig.

Voor meer informatie over Bio Skin Jetting, kunt u contact met ons opnemen.

De prijs van Bio Skin Jetting is afhankelijk van het te behandelen gebied en begint bij €75,00. Vraag via het contactformulier hoeveel tijd u moet reserveren.