Biogeni

Biogéni staat voor: Bio(logisch) en Genie(aal).
Het is een combinatie van een geheel uitgebalanceerd apparaat en biologische huidverzorging.

 

Een biologische schoonheidsbehandeling op cellulair niveau! Biogéni, voor de actieve vrouw, die steeds jonger en mooier wordt. Schoonheid brengen en beschermen door het harmonieus samengaan van natuur en technologie.

Ontgifting van de huid;
Het ontgiften en dieptereinigen van de huid wordt gedaan met behulp van sponsjes waar thermische stroompjes doorheen gaan, in combinatie met een biologische detoxerende lotion. Hiermee wordt een massage uitgevoerd, welke zeer onspannend aanvoelt.

Werking:
De huid wordt diep gezuiverd, doordat afvalstoffen van de cellen en oxidanten (gifstoffen) worden versneld afgevoerd. De poriën worden fijner. De celdeling van de huid wordt verbeterd. Werkstoffen worden in de huid gesluisd.

Lifting / anti-ageing / verstevigen;
Door middel van een energetische massage, met behulp van elektromagnetische pulsen en een tonifiserende / liftende lotion, wordt de huid direct natuurlijk gelift. Ook deze massage gebeurt met de sponsaplicators, is geheel pijnloos en zeer zeker ook heel ontspannend.

Werking;
Het energieniveau van de huidcellen wordt sterk verhoogd. Stimuleren van de huidceldeling. Alle huidfuncties verbeteren. Stimuleren van de huideigen rimpelopvullers, zoals; collageen, elastine en de fibroblasten.

Zichtbaar effect;

  • De huid is voller, vaster, compacter en elastischer.
  • Fijne lijntjes verdwijnen.
  • Rimpels vervagen.
  • De wenkbrauw en ogen worden gelift, het oog lijkt opener.
  • De zwellingen onder de ogen nemen af. 
  • De neus- en mondhoeklijn zijn verzacht en minder opvallend.
  • Wangen en kaaklijn zijn zichtbaar steviger.
  • De hals wordt gelift en voelt steviger aan.

De Biogénie Detox behandeling is geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd. Zowel voor de tiener, die zijn/ haar huid eens flink wil reinigen of van de acne af wil, het verhelderen van de rokershuid of de vale oudere huid. De Biogénie lifting is geschikt voor iedere huid, die een enkel rimpeltje begint te vertonen, tot de zeer rijpe huid.

Reserveer voor een Biogeni behandeling 45 minuten. Deze behandeling kost €75,00

Wilt u het aanvullen met een extra treatment zoals bijvoorbeeld een peeling, kies dan voor 60 minuten.