Absolution

ABSOLUTION BIEDT EEN NIEUWE DIMENSIE VAN SCHOONHEID.

Absolution is een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud en persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van je huid. Voor zowel mannen als vrouwen. 99,9% van deze plantaardige ingrediënten biologisch vervaardigd! Dierproefvrij en Cruelty free.

Koudgeperste oliën en extracten van planten worden samen met kruiden en vitamines verwerkt tot natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Planten, kruiden en zelfs bloemen worden gedroogd en verwerkt in de producten. Mineralen en zouten worden gedelfd en verwerkt.

Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar. De unieke ontwerpen op de verpakkingen zijn getekent door kunstenaar Jeroen Bosch en bedrukt met plantaardige inkten.

Absolution thuis en in de huidstudio.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van je huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren,eenvoud in gebruik en natuurlijk zeer effectieve ingrediënten. Waarmee herstel en onderhoudt je het natuurlijke ecosysteem van de huid. De meest gestreste huid wordt  weer in balans gebracht, de conditie geoptimaliseert en de originele schoonheid herstelt. De fantastische natuurlijke  geur van kruiden en bloemen is een heerlijke beleving op zich.

De oprichtster Isabelle Carron, gelooft dat ieder van ons de macht heeft om de wereld te veranderen en dat we samen nog sterker zijn! Daarom heeft ze besloten om 2% van hun winst te doneren aan Care. Een internationale organisatie die de meest kwetsbare gemeenschappen ondersteunt, door hun armoede te bestrijden en hun onafhankelijkheid te stimuleren.