Laser

De Yag-laser is een tatoeage en permanente make-up removal apparaat voorzien van de modernste laser techniek. De lichtbundel van de YAG Laser gaat door de bovenste huidlaag en zal de inkt verwarmen. Hierdoor worden de inktdeeltjes vergruisd waardoor deze op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken en verdwijnen. Daarbij is de laserpuls van de Yag-laser precies lang genoeg om de inkt te verwarmen en de huid te ontzien, dit in tegenstelling tot andere verouderde lasers.

Pigmentvlekken zijn ophopingen van de kleurstof die de huidskleur bepaalt; melanine. Bij het ouder worden is de gelijkmatige verdeling van dit pigment vaak verstoord, waardoor zogenaamde ouderdomsvlekken ontstaan die soms nauwelijks zichtbaar zijn. Maar deze zijn meestal behoorlijk groot en dus storend, maar ook deze zijn te verwijderen met de Yag-laser!

Veel mensen hebben een tatoeage, pigmentvlekken en verkeerd gezette, permanente make-up, waar ze heel graag van afwillen? Dat is met deze laser redelijk goed te verwijderen zonder dat er littekens ontstaan.

De laser heeft twee verschillende lenzen waarmee we alle kleuren kunnen verwijderen of tenminste behoorlijk verminderen. Tevens verwijderd het pigment en ouderdomsvlekken

De prijs van laseren is afhankelijk van het te behandelen gebied. Vraag ernaar via het contactformulier.

Behandelingsmogelijkheden voor het Yag-laser apparaat:

- Verwijderen tatoeages

- Verwijderen permanente make-up

- Pigment en ouderdomsvlekken