Young Blood

Pauline Youngblood werkte enkele jaren in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Daar bleek dat de patiënten behoefte hadden aan een natuurlijk ogende make-up. Dit was nodig om te helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een behandeling of plastische chirurgie. Zij besloot een make-up te ontwikkelen die zowel schoonheidsfoutjes kon verbergen als een die gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen een verzachtende werking hadden op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk gaven. Als pluspunt bleek dat de zuivere mineralen bovendien beschermende eigenschappen hadden tegen schadelijke invloeden van de zon, niet verstoppend werkten en geen acne veroorzaakten.

In 1996 werd Pauline Youngbloods droom werkelijkheid met de lancering van Youngblood Mineral Cosmetics. De make-up kreeg al snel bijzonder veel erkenning in de pers, bij de consument en bij de professionele visagisten. Door Youngbloods unieke producteigenschappen omvat de doelgroep zowel tieners als volwassenen en is het een van de favoriete merken van professionele make-up artiesten. Vandaag de dag is Youngblood Mineral Cosmetics een van de marktleiders op het gebied van luxe mineralen make-up.

Wat maakt Youngblood Mineral Cosmetics zo uniek?

100% zuivere, natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces. Zorgt voor een perfecte, variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Geeft een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans.Is zuinig in gebruik en geeft een goed dekkend resultaat. Heeft zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en gewenste dekking. Is geschikt voor alle huidtypes: de gevoelige, normale, droge en vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor een allergische huid. Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect. Bevat titaniumdioxide dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB. Is waterproof en lang houdbaar. Laat de huid 'ademen', verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. Is niet getest op dieren.