Tattoo en permanente make-up verwijderen.

Gerda's schoonheidsinstituut gebruikt de Tattoo/PM- Removal YAG Laser voor het  verwijderen en/of vervagen van een tatoo.

 

De nieuwe generatie YAG Laser is ideaal voor het verwijderen van tatoos en permanent make-up pigmenten in de huid. Ook melanine vlekken kunnen hiermee volledig verwijderd worden. Het aantal behandelingen dat nodig is om een tatoo te verwijderen, is afhankelijk van de plek waar de tatoo gezet is, en de hoeveelheid en soort pigment. Gemiddeld zijn er tussen de 4 en 12 behandelingen nodig met de Yag laser. Gezicht en hals hebben meer behandelingen nodig vanwege de dunnere delicatere huid.

 

De lichtbundel van de YAG Laser gaat door de bovenste huidlaag en zal de inkt verwarmen. Hierdoor worden de inktdeeltjes vergruisd waardoor deze op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken en verdwijnen. Daarbij is de laserpuls van de Yag-laser precies lang genoeg om de inkt te verwarmen en de huid te ontzien, dit in tegenstelling tot andere verouderde lasers.

 

 

Niet alle tatoo's zullen helemaal verdwijnen, maar vooral behoorlijk vervagen. Hierna kunt u kiezen om er een nieuwe tatoo over heen te laten zetten of het te laten voor wat het is.