Wimperpermanent

Mooie wimpers, welke vrouw wil dat niet.

Mooie natuurlijke volle en lange wimpers. Er zijn dames die van nature Lange volle wimpers hebben, maar hun wimpers hebben geen krul en lijken daardoor veel minder lang. Voor hen is er iCurl!  
iCurl is wimperpermanent, die een mooie krul in uw wimpers legt, die 6 tot 7 weken perfect blijft zitten. Wimperpermanent is geschikt voor wimperharen van bijna iedere wimperlengte, het aanbrengen is pijnloos en de behandeling duurt slechts een half uur.

I- Curl, Wimperpermanent

Mooie, lange en gekrulde wimpers geven je gezicht net dat beetje extra. Velen vrouwen bereiken dit effect door hun wimpers dagelijks met de wimperkrultang te krullen en daarna met dikke lagen mascara in te smeren. Met de komst van de nieuwe iCurl methode behoort dit tot de verleden tijd! Deze revolutionaire en supersnelle wimperpermanent methode geeft je na één behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken lange opvallende gekrulde wimpers. Prachtig gewoon. Bij deze methode wordt er puur met je eigen wimpers gewerkt. Er komen geen extensions aan te pas!

Het geheim van dit systeem zit hem in een klem waarmee men werkt. In deze klem passen zelfs de korste wimperhaartjes! Allemaal worden ze tegelijkertijd gekruld. Je wimpers worden behandeld met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling. Voor de verzorging van je wimpers is er het Dream Lash Multi Active Lash Serum. Dit serum herstelt de wimperhaarstructuur na het permanenten en houdt je wimpers in perfecte conditie. Het effect van iCurl blijft wekenlang zichtbaar. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met een laagje mascara.
 

 

De levensduur van onze wimpers bedraagt circa 100 dagen. Daarna vallen ze uit en komen er nieuwe haartjes voor in de plaats. De wimperpermanent, zal dus tenminste iedere 2 maanden herhaald dienen te worden.

De kosten van wimperpermanent zijn €39,50 per behandeling en neemt ongeveer 45 minuten in beslag.