Natuurlijke huidverzorging en cosmetica.

What makes skin beautiful?

De combinatie van externe huidverzorging, interne verzorging en voldoende tijd voor jezelf.

Connected Beauty stelt je in staat om je jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Door jou te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat je er beter uitziet, beter leeft en je beter voelt beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau.

  1. Beter uitzien: door doelgerichte uitwendige huidverzorging.
  2. Beter leven: door gerichte voeding.
  3. Beter voelen: door strategiee╠łn om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen

3 – stappensysteem

Welk huidtype of huidprobleem je ook hebt, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen.

1 Reinigen | Tonifiëren: reinig je gezicht twee keer per dag om vuil, make­-up, dode huid­cellen en opgehoopt talg te verwijderen. Ge­bruik de toner niet va­ker dan twee keer per dag om de pH waarde van de huid te her­stellen en om de huid voor te bereiden op de volgende stap.

2 Behandelen | Herstellen: deze stap is de belang­rijkste in het huidverzorgingsritueel. Volg de gebruiksaanwijzing om zo bestaande schade te herstellen en om de gezondheid van de huid te optimaliseren, zodat de huid zich kan be­schermen tegen toekom­stige schade. Stap 2 bevat verzorgingsproducten.

3 Hydrateren | Beschermen: breng een moisturizer aan om het vochtniveau en voedingsstoffen van de huid aan te vullen en te herstellen. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon, ongeacht de activiteiten en weers­omstandigheden van die dag.