Wie is Gerda?

Gerda is volledig gediplomeerd schoonheidsspecialiste vanaf 1976.

Ik kom uit een warm gezin met drie kinderen. Als derde kind geboren in Sneek in 1960. Mijn moeder Nederlands-Indisch, mijn vader een Fries. Mijn vader heeft als marinier dienst gedaan in Nieuw-Guinea. Indische gebruiken zijn me, vaak ongemerkt, met de paplepel ingegoten. Verkering kreeg ik met Richard toen ik veertien was, getrouwd op mijn drieëntwintigste. Als moeder van drie geweldige kinderen werd jammer genoeg ik al jong weduwe met tweeëndertig jaar. Een jaar nadat ik weduwe werd, ben ik voor mezelf een huidstudio begonnen. Op deze manier had ik mijn werk aan huis en kon ik dicht bij de kinderen zijn.

In 1975 begon ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste. Een jaar later behaalde ik mijn diploma als assistente. Weer een half jaar later was ik de jongste schoonheidsspecialiste van Nederland. Hiermee begon de mooiste baan die je kunt bedenken. In 1993 opende ik mijn eigen schoonheissalon in Harlingen. 

Ik heb me jaar na jaar verder bekwaamd in het vak. Mijn kennis heb ik uitgebreid met vele cursussen en opleidingen. Het is na al die jaren nog steeds mijn passie om mensen te helpen hun beste gezicht op te zetten.

 

Wie is Angela?

John Krant

Sinds 1980 houdt hij zich bezig met cosmetische ingrepen en heeft hij veel ervaring opgedaan met de behandeling van rimpels in het gelaat door middel van injectietechnieken.

 

Rimpels opvullen, dat doen we natuurlijk niet zelf. Daarvoor komt dokter Krant bij ons in de huidstudio, hij is cosmetisch arts en oprichter en oud-voorzitter van het SAS, Samenwerking van Artsen en Schoonheidsspecialistende en van het NVCG, Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De artsen van deze vereinigingen zetten zich in voor de kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. De NVCG wil onder andere tegenwicht bieden aan collega’s die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen.